September 16, 2019

Nu på onsdag den 18/9 kl. 18:00 visar vi årets Torprace-bana. Vi hoppas att det som vanligt blir en väldigt stor mängd intresserade som kommer!

September 16, 2019

Det som en gång i tiden hette Torpruset kommer nu tillbaka i nytt format under samlingsnamnet Torpracet.


En härlig löptur på fina stigar. 5km eller 10km, du väljer vad som passar dig.

Klicka på bilden för att komma till mer information!

September 16, 2019

Vi meddelar att anmälan till 2019 TRC stafett numer är stängd! Boka gärna in er på 10, 20 km istället!

Välkomna!

September 26, 2018

I helgen kommer Björn från Sundstorps Cykel att vara uppe på torpet och visa upp delar av deras sortiment. Han kommer även att kunna vara behjälplig med service av cykel innan, under eller efter racet. Han finns på plats hela dagen så även Kidzen kan få hjälp om så beh...

September 20, 2018

En av årets nyheter snart på plats. En portal för korsande spår precis innan man kommer in mot målområdet. En kul utmaning som ger lite extra skjuts in mot mål!

July 22, 2018

Här kommer du löpande att kunna följa vad som sker innan tävlingsstart 29 september 2018. Håll ögonen öppna och klicka dig in här med jämna mellanrum så du inte missar en nyhet!

September 26, 2017

Efter att du kämpat dig genom Torpracet finns möjlighet till en skön massage av  t ex. trötta vader helt kostnadsfritt!!!.

Denna fantastiska möjlighet som vi hoppas att så många som möjligt utnyttjar erbjuds av Massa Energi, Massage & Friskvård från Kungsbacka.

Vill ni v...

September 24, 2017

Redan nu har vi slipat på detaljerna kring start och målområdet. I år blir det inte bara mer inspirerande för deltagarna utan även ännu mer publikvänligt.

Vi har lagt in fler spännande utmaningar på själva området där man får möjlighet att testa sina kunskaper.

Här ser n...

September 20, 2017

Låt familj och vänner följa och stötta dig under ditt Torpracet. I år kan alla använda RaceONE, appen som ger dig möjligheten till LIVE-tracking och LIVE-video under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa dig under hela loppet....