En skön nyhet för deltagare!

Efter att du kämpat dig genom Torpracet finns möjlighet till en skön massage av t ex. trötta vader helt kostnadsfritt!!!. Denna fantastiska möjlighet som vi hoppas att så många som möjligt utnyttjar erbjuds av Massa Energi, Massage & Friskvård från Kungsbacka. Vill ni veta mer om det utbud som finns, läs mer på http://www.massaenergi.se/

Torpracebanan väntar på dig!

Redan nu har vi slipat på detaljerna kring start och målområdet. I år blir det inte bara mer inspirerande för deltagarna utan även ännu mer publikvänligt. Vi har lagt in fler spännande utmaningar på själva området där man får möjlighet att testa sina kunskaper. Här ser ni t ex vår "agilitybana" som är A-spår för de tekniska. Självklart finns ett B-spår att välja på om man så önskar.

Dela ditt Torpracet LIVE

Låt familj och vänner följa och stötta dig under ditt Torpracet. I år kan alla använda RaceONE, appen som ger dig möjligheten till LIVE-tracking och LIVE-video under hela ditt lopp. Med hjälp av GPS:en i din mobil kan familj och vänner följa dig under hela loppet. Publik och funktionärer, hjälp gärna till att förhöja upplevelsen av loppet genom att LIVE-filma deltagarna. Detta gör du enkelt direkt i RaceONE appen! Så här gör du: 1. Ladda ner - RaceONE finns för Iphone och Android. Läs mer på raceone.se 2. Anmäl dig - Starta appen, gå in på rätt lopp och anmäl dig 3. Dela - Berätta för familj och vänner om RaceONE så att de kan följa dig live 4. Starta - Aktivera loppet i RaceONE innan start

Torpracebanan prepareras

Under gårdagen gjordes flera insatser för att förbereda Torpracebanan inför kommande tävling. Flera broar och spångar nätades. Några av de värsta vattenhålorna fick fina nya spångar. Allt för att underlätta framkomligheten. Vi passade även på att bygga några nya hinder som väntar den 30 september.

En nyhet för starkare cyklister

Inte nog med att alla startande får en härlig hamburgare efter genomfört lopp... i år får dessutom alla som startar i Torpracet 2017 en månads gratis träning på valfri Nordic Wellness anläggning. Vi vet att det slarvas i stugorna med fys-träning därför är vi enormt glada över att kunna erbjuda alla startande denna möjlighet.

Ännu en ny samarbetspartner till Torpracet 2017

En stor samarbetspartner kliver på tåget och blir en samarbetspartner till Torpracet 2017 Nordic Wellness, Sveriges största enskilda friskvårdskedja erbjuder träning över i stort sett hela landet. En perfekt partner för friskare och starkare MTB-cyklister!

Utvalda inlägg
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2023 by IF Rigor MTB